La frase:

" Si no existís la novetat continua que és escriure, em moriria simbòlicament tots els dies" - Clarice Lispector

dimarts, 7 de desembre del 2010

Amics dels Clàssics - Editorial Barcino

Editorial BarcinoL'Editorial Barcino, segell editorial de la Fundació Lluís Carulla, ha posat en marxa la plataforma 'Amics dels clàssics', un projecte que pretén revalorar clàssics de la literatura escrita en català, com ara Ausiàs March, Ramon Muntaner, Bernat Metge i Jordi de Sant Jordi, de manera gratuïta.

Per acabar d'arribar al gran públic s'ha creat el web 'amicsdelsclassics.cat', on els usuaris podran inscriure's de manera gratuïta i rebre descomptes i tota mena de novetats sobre els autors i els títols de l'editorial. A més, s'ha obert un compte a Facebook per interactuar amb els lectors.

Perquè els lectors més escèptics s'atreveixin amb 'Veles e Vents' i 'Tirant lo Blanc', els primers "amics" dels clàssics rebran unes modernes samarretes amb les grafies d'Ausiàs March, Ramon Llull i Curial e Güelfa.

Periòdicament l’editorial organitzarà presentacions i lectures de les seves novetats.

En aquesta línea, el proper dijous,dia 9 de desembre, es farà la presentació de la plataforma i del nou volum ”Llibre de Fortuna i Prudència” de Bernat Metge”, de la col•lecció Els Nostres Clàssics, a la seu de L’ Institut d’Estudis Catalans situada al carrer del Carme, 47, de Barcelona, a les 19 h., amb intervenció de Salvador Giner, president de l’Institut, en Carles Duarte, director de la Fundació Lluis Carulla, Joan Santanach, coordinador de l’Editorial Barcino, i Lluís Cabre, curador del “Llibre de Fortuna i Prudència”.

Tancarà l’acte el poeta Jaume C. Pons Alorda farà una lectura del llibre de Bernat Metge.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada