La frase:

" Si no existís la novetat continua que és escriure, em moriria simbòlicament tots els dies" - Clarice Lispector

dijous, 30 de maig del 2013

De copas al Cogreso de Diputados


Darrerament els nostres diputats ens sorprenen cada dia més, tot i tenir uns bons sous, generoses dietes, subvencions per desplaçaments (encara que visquin al mateix Madrid), tauletes i telèfons mòbils gratuïts, etc. etc., no en tenen prou.

Ara resulta que a la cafeteria del Congres tenen els esmorzars, els dinars i fins i tot, les copes! subvencionats, pobres, van tant justos de cales que tenen el restaurant subvencionat, com si fos un menjador social!

I la quantitat de la subvenció no és baladí: 1.050.000 € !!!!

Alguns diran que no hi ha per tant, total es una minúcia de no res, però obliden que els petits gestos són importants, que amb els detalls queden més retratades les persones i les institucions que amb les grans declaracions o programes. Desprès diran que la gent es desafecta amb la política, que s’ha de fer alguna cosa, però es poden reformar ells mateixos?

Ultimes noticies:

Avui, dia 4 de juny, els pares de la pàtria han decidit retirar la subvenció a les begudes alcohòliques, però no les dels cafès i els dinars (un cafè: 0,85 cèntims).

Sembla que la pressió popular pot aconseguir alguna cosa, però aixó hauria de sortir d'ells mateixos i no fer-ho pel que diu la gent. Que em fet nosaltres per merèixer aquests personatges?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada